Maandelijkse operationele kosten voor onze school

 

Doneren

Waarom donateur worden?

 

 

Maandelijkse operationele kosten voor onze school

Een van de belangrijkste oorzaken van armoede in Nepal is gebrek aan educatie. Investering in scholing is erg belangrijk en onmisbaar. Onze school biedt op dit moment ruimte en faciliteiten voor 500 kinderen, waarvan nu ruim 100 kansarme kinderen gratis educatie krijgt. Wij willen uiteindelijk 400 kansarme kinderen de kans geven om naar school te gaan. Deze kinderen met of zonder (een van de) ouders leven onder barre omstandigheden en zwaar onder de armoedegrens. Zonder deze mogelijkheid, zouden de kinderen nooit de kans hebben gekregen om een fatsoenlijk onderwijs te volgen en uit de armoede te ontsnappen.

Als we deze kinderen goed onderwijs bieden, hebben ze straks een grotere kans voor een betere toekomst en kunnen ze zelf ook andere kinderen helpen.

Met € 40,- per maand help je één kind aan kwalitatief goed onderwijs tot aan middelbaar onderwijs. Hiermee kan naast het collegegeld ook alle andere kosten voor lesmateriaal, schriften, schrijfgerei, uniform en busfees betaald worden. Steun ons met het geven van onderwijs aan deze kinderen, zodat ze later niet in de armoede terecht komen.