Slide
Het team
Ontmoet het bestuur en onze ambassadeurs

BESTUUR

Ricky Mahabier

Voorzitter

Ricky Mahabier is de initiatiefnemer van Stichting Project Nest. Hij heeft altijd een droom gehad om mensen in afgelegen gebieden in onderontwikkelde landen te helpen. Vooral kinderen in nood.

Met zijn achtergrond als strategie- en innovatiemanager probeert hij mensen altijd uit te dagen om anders te denken, creatief te zijn en met volle passie te handelen.

Aart-Jan Slingerland

Secretaris

Ing. Aart-Jan Slingerland is directeur TOP Expertise. Aart-Jan heeft altijd zijn energie gestoken in sociale projecten van de kerk voor mensen in nood. Zijn bezoek aan India en Nepal heeft hem veel meer geïnspireerd om iets te doen voor de kinderen/wezen en de arme mensen uit de afgelegen gebieden.

Teus de Mik

Penningmeester

Teus de Mik heeft bijna 35 jaar bij financiële instellingen gewerkt. Als laatste in de functie van financieel directeur. Zijn opgedane kennis en ervaring zet hij nu in als vrijwilliger schuldhulpverlening, taalmaatje en Stichting Project Nest. 

Armoedebestrijding heeft hem altijd bezig gehouden. Ricky heeft hem van dichtbij laten zien dat een meerderheid van de bevolking van Nepal en India in (ongekende) armoede leeft. Hierdoor is hij geïnspireerd geraakt om ook zijn steentje bij te dragen. 

Wie gunnend is, die wordt gezegend, want hij geeft van zijn brood aan de armen……

AMBASSADEURS

Sandra Nooyen

Ambassadeur

Sandra Nooyen is accountmanager bij een toonaangevend assurantiekantoor. Sandra ontmoette Ricky toen hij nog werkzaam was bij Meeùs (nu Aon).

De werkwijze en aanpak van Project Nest is hetgeen dat Sandra vooral aansprak. Het bestrijdt geen symptomen, maar pakt de oorzaak bij de kern aan. Sandra heeft toen aangegeven graag te willen helpen, ze doet het vooral voor de hulpeloze kinderen. Project Nest maakt dan ook echt zichtbaar wat voor een verschil jouw donatie heeft gemaakt.

Emile Slingerland

Ambassadeur

Emile Slingerland is scholier op de middelbare school. Hij is samen met zijn vader Aart-Jan op stage geweest in India en Nepal. Deze reis heeft hem geïnspireerd om goede dingen te doen voor de mensen die in armoede leven.

Akash Soedamah

Ambassadeur

Akash Soedamah heeft ICT gestudeerd en is gespecialiseerd in het programmeren- en ontwikkelen van software. Dat doet hij op een eigenzinnige en ongekende creatieve manier. Akash heeft de website van onze stichting gebouwd. Zijn passies zijn: programmeren, gamen en sporten. Ook is hij een rasechte vegan. Akash wil zich graag inzetten voor goede doelen en Stichting Project Nest spreekt hem enorm aan vanwege de manier waarop de stichting de projecten oppakt.

Micha Verhagen

Ambassadeur

Drs. MBA Micha Verhagen studeerde Computer Science aan de Universiteit Utrecht en Business Administration aan London Business School. Hij heeft ruim 25 jaar ervaring in de ontwikkeling van nieuwe producten, diensten en processen, waarvan 15 jaar voor Philips in Nederland, Japan en het Verenigd Koninkrijk  Hij heeft leiding gegeven aan teams in verschillende organisaties, landen en industrieën.

Micha heeft vele jaren met Ricky gewerkt en kent hem als een bijzonder zuiver en goed mens. Zijn passie en tomeloze inzet om kinderen te helpen, is een inspiratie voor velen. De praktische en hands-on aanpak om de zelfredzaamheid van mensen te bevorderen spreekt Micha bijzonder aan.

Roland Bulder

Ambassadeur

Mr. Roland Bulder heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit van Leiden. Roland heeft 25 jaar werkervaring in diverse management- en directiefuncties functies. Hij kent Ricky vanuit Meeùs, waar hij als directeur Bouw & Infra werkzaam is geweest.

Roland kent Ricky al ruim 10 jaren en is zelf ook al in Nepal geweest in het verleden en heeft daar een onvergetelijke tijd meegemaakt. Roland wil graag iets doen om de mensen in arme delen van Nepal en India te helpen. Met Stichting Project Nest kan hij de mensen helpen aan een duurzame oplossing.

Robert-Jan van Leijden

Ambassadeur

MSc, MBA Robert Jan van Leijden heeft bedrijfskunde gestudeerd op de Vrije Universiteit van Amsterdam en heeft z’n masters gedaan in interne auditing op de Universiteit van Amsterdam.

Robert-Jan heeft diverse management- en consultancyfuncties bekleed in het bank- en verzekeringswezen, waaronder De Nederlandse Bank. Op dit moment is hij directeur van zijn eigen consultancy bedrijf: Van Leijden Management Solutions.

Hij en Ricky kennen elkaar vanuit Meeùs en zijn vanaf dag 1, naast collega’s, ook beste vrienden geworden. Robert-Jan heeft een heel sociaal hart en zet zich graag samen met Ricky in voor een betere en duurzame toekomst voor arme mensen in Nepal en India.

Leo van der Hoest

Ambassadeur

Leo van der Hoest is eind 2020 gestopt met werken na een actieve loopbaan van ruim 40 jaar. Hij heeft jarenlang voor diverse ondernemingen gewerkt, de 1ste 20 jaar met name in administratieve functies vanaf administratief medewerker tot CFO. De laatste 20 jaar is hij directeur/aandeelhouder geweest van diverse bedrijven actief in de olie en gasindustrie en duurzame energie.

Leo richt zich nu op o.a. Startups (ondersteuning), eventueel interim functies als CEO/CFO en op goede doelen. Met name werken voor goede doelen raakt hem omdat hij graag wil “geven”.

Leo raakte met Teus in gesprek over Stichting Project Nest. Teus kent hij al zo’n 40 jaar. In het Project Nest werd Leo vooral geraakt door het idee achter zelfredzaamheid; je helpt mensen verder in hun leven, middels de 3 “pilaren” van Nest; als basis de huisvesting, maar ook met opleiding en gezondheid.

Ernst Mudde

Ambassadeur

Ing. Ernst Mudde is geboren op 3 september 1941 te Lekkerkerk. Ernst heeft een technische studie (11 jaar als avondstudent) gedaan en heeft vanaf 1956 gewerkt in de scheeps- en machinebouw.

Ernst heeft vrijwel alle denkbare functies bekleed van de werkvloer tot in de directie.
Als laatste job is hij in 1984 gestart met een nieuwe dochteronderneming voor heimachines voor civiele- en offshore toepassingen op de internationale markt en ging in 2003 met vroegpensioen.

Ernst is altijd actief geweest in de maatschappij, gemeenteraad en heeft in verschillende besturen en commissies gezeten. Verder heeft hij een hobbywerkplaats voor o.a. meubelen, zingt in een koor en is toegewijd vader en opa.

Monique de Koning

Ambassadeur

Monique de Koning startte na haar opleiding chemie haar carrière bij Shell Pernis. Zij heeft duidelijk een hands-on mentaliteit en ziet snel grote lijnen en heeft naast de chemie ook ervaring in de bouw, offshore, apparatenbouw en engineering. De laatste jaren heeft Monique zich verder ontwikkeld als adviseur op het gebied van verandermanagement met de focus op efficiency en effectiviteit.
Haar visie is dat de organisatie zich richt op het terugbrengen naar wat ertoe doet en dat vast te houden, maar ook dat medewerkers in hun kracht komen en dat de positieve energie binnen de organisatie goed is.
Monique heeft 4 weken door Nepal gereisd en met eigen ogen kunnen zien dat er veel armoede is. Door de gedrevenheid en de visie van Ricky is zij enthousiast geraakt en wil graag haar steentje bijdragen.

Arjet Meerman

Ambassadeur

Ik ben in 2011 gestopt met werken na een werkzaam leven. Ik ben begonnen bij de Bondsspaarbank Vlaardingen, daarna als administratief medewerker bij een Transport- en Aannemingsbedrijf gewerkt en de laatste 20 jaar als Secretaresse, Assistent P&O Adviseur en HR Assistente bij het Ministerie van Defensie.

Nadat ik gestopt ben met werken, ben ik vrijwilligerswerk gaan doen.
Een kennis geholpen met zijn Recruitmentbureau, mijn zoon geholpen bij zijn Ticket & Event bedrijf. Ook ben ik Nederlandse les gaan geven via de stichting Nederlands op Maat aan anderstaligen, dat doe ik nu al 10 jaar met veel plezier,

In 2014 ben ik 2 maanden Engelse les gaan geven aan kinderen in een arme wijk op Bali, Indonesië.
Dat was altijd al een jeugdwens van mij en eindelijk ging deze wens in vervulling. Wat een ervaring en wat mooi dat ik dit heb kunnen doen.

Nadat ik terugkwam van mijn reis ben ik gevraagd door de Organisatie Travel Active, door wie ik uitgezonden was, of ik Ambassadeur wilde worden. Dat ben ik nog steeds en geef ik voorlichtingen en presentaties op scholen, open dagen en beurzen in heel Nederland over vrijwilligerswerk in het buitenland. Ook geef ik voorbereidingstrainingen aan vrijwilligers die uitgezonden worden.
Sinds 2016 ben ik Secretaris van het Algemeen Bestuur van vv Zwaluwen in Vlaardingen.

Ik ken Leo van der Hoest al heel erg lang en ook hij zit in het Bestuur van vv Zwaluwen, daar kwamen we een tijdje geleden in gesprek over Project Nest. Ik was hier zo door geraakt, dat ik mijn verhaal vertelde en hij vroeg of ik ook Ambassadeur van Project Nest wilde worden. Ik hoop dat ik ook hier mijn steentje kan bijdragen.

Translate »