Slide
Onze projecten
Hieronder vind je al onze projecten

Je kunt de projecten ook per land zien. Dat doe je door op de landkaart te klikken.


Extra Schoolgebouwen

Onze school biedt ruimte voor 500 kinderen, waarvan nu ruim 100 kansarme kinderen gratis educatie krijgen. Wij willen nog 400 kansarme kinderen de kans geven om naar school te gaan.

Inventaris schoolkantine

Voor de nieuwe schoolkantine hebben we ook nieuwe inventaris nodig, zoals stoelen, tafels, keukenapparatuur en overige benodigdheden.

Nieuw speelveld voor de schoolkinderen

Het huidige speelveld zit vol gaten en tijdens het regenseizoen komt het water tot aan de knie. Er is een veilig veld nodig dat eveneens als speelveld kan dienen voor de omringende dorpen.

Maandelijkse operationele kosten school

Om onze school te kunnen runnen hebben we maandelijkse donaties nodig voor de operationele kosten, zoals kosten leraren, lesmaterialen, faciliteiten gebouwen, schoolbussen, etc.

Onderwijs voor kinderen

Om onze kinderen straks een betere toekomst te geven, hebben ze nu goed kwalitatief onderwijs nodig. Hiervoor is donatie nodig voor schoolgeld, boeken, schriften, etc.

Inventaris voor school

Voor de nieuwe schoolgebouwen en klassen hebben we nieuwe inventaris nodig. Dit betreft meubilair, schoolborden, faciliteiten voor computerlessen, etc.

Nieuw waterfilter

Het waterfilter op onze school is te klein geworden om alle kinderen voldoende schoonwater te verschaffen. We hebben een extra en groter waterfilter nodig.

Vaardigheidstrainingen voor arme jongeren

Veel jonge mensen in Nepal hebben geen baan. Dit komt doordat ze in het verleden geen kans hebben gekregen voor onderwijs. Ze hebben ook daardoor geen vak geleerd.

Maandelijkse operationele kosten kinderhuis

Om ons kinderhuis draaiende te houden hebben we maandelijkse donaties nodig voor de operationele kosten, zoals huur, boodschappen, medische kosten, etc.

Nieuwe schoolkantine

De huidige kantine biedt slechts ruimte voor 30 kinderen. Bij het lunchen zitten veel kinderen voor de klaslokalen op de grond. Er is een grotere kantine nodig.

Extra schoolbussen

Er zijn 2 bussen. Per rit kunnen er maximaal 50 kinderen worden vervoerd. Er is een logistiek probleem om alle kinderen op tijd op school te krijgen. In 2023 wordt het probleem nog groter.

Steun ons

 

India

Translate