Terwijl we de feestdagen naderen en 2023 bijna ten einde loopt, willen we namens Stichting Project Nest onze warme wensen voor jullie uitspreken. Fijne feestdagen en een voorspoedig nieuw jaar gewenst! β­οΈπŸŽ„πŸŽ‰

Allereerst willen we met blijdschap delen dat we ons doel hebben bereikt: we hebben het langverwachte minibusje verworven! Daarnaast hebben we onze kids mooie fietsen kunnen geven en zitten ze met de koude winterdagen lekker warm dankzij alle gedoneerde kleding! 🚐 πŸš²β„οΈ Dit zou niet mogelijk zijn geweest zonder de gulle bijdragen en het onvoorwaardelijke vertrouwen van onze donateurs.

Jullie hebben niet alleen geholpen bij het realiseren van een voertuig, maar ook bij het creΓ«ren van kansen en gelukkige momenten voor onze kinderen. Jullie hebben het verschil gemaakt in hun leven. Terwijl we 2024 ingaan, kijken we uit naar nieuwe mogelijkheden om onze missie voort te zetten en nog meer levens positief te beΓ―nvloeden. We hopen dat jullie ons blijven vergezellen op deze reis van hoop, empowerment en zelfredzaamheid van onze kinderen.

Onze donateurs zijn de hoeksteen van Stichting Project Nest, en we zijn enorm dankbaar voor jullie genereuze steun. Samen hebben we al veel bereikt, en we kijken uit naar alles wat we samen zullen bereiken in het komende jaar.

Laten we 2024 verwelkomen met open armen en een hart vol dankbaarheid. Jullie maken het verschil, en we kunnen niet wachten om samen verder te gaan. Op een prachtig nieuw jaar vol liefde, groei en positieve impact! πŸŒŸπŸ€—

πŸ’š Doneer eenvoudig via onze website: Donatielink

❀️ Of steun ons met een eenmalige bijdrage via deze link: ING Betaalverzoek

Translate