Wij zijn langs geweest bij RO Radio 1! Dit is de 6e aflevering uit de reeks alweer! Iedere week komt er een nieuwe aflevering uit van een van onze ambassadeurs die zijn of haar ervaringen met jullie deelt.

In deze aflevering is ambassadeur Monique de Koning aan het woord. Monique vertelt over hoe zij eerst sceptisch was met vragen als wat Project NEST nou anders maakt dan andere stichtingen. Zo vroeg ze zich af hoeveel het kost om een stichting op te zetten en of iedere euro wel naar de projecten gaat?

Ze verteld vervolgens dat dit inderdaad wordt gewaarborgd en iedere euro echt naar het kind gaat. Alle kosten van de ambassadeurs zoals vliegtickets naar Nepal worden uit eigen zak betaald. De expertise voor ingewikkelde kwesties zoals het regelen van financiën hebben wij in huis, zo legt Monique uit dat ze geen benul had van de complexiteit om de donaties te kunnen gebruiken voor projecten in Nepal.

Het resultaat van alle ontvangen donaties wordt ook mooi tastbaar gemaakt, doordat donateurs de resultaten met foto’s en videos terug zien van de kinderen met boeken of dat ze blij aan het spelen zijn. Je ziet werkelijk de bouw van de school, het kinderhuis en de andere projecten worden gerealiseerd.

Bedankt voor de opnames RO Radio 1. Beluister hieronder het verhaal van Monique terug!

 


De opnames zijn opgenomen in de studio bij Reformatorische Omroep Radio 1

Translate